torstai 20. joulukuuta 2012

Lastenvaatteita netistä - Ulkomailta vai Suomesta?

Kun ostat lastenvaatteita netistä, kannattaako sinun ostaa lastenvaatteita ulkomailta vai kannattaako sinun mieluummin käyttää Suomalaista lastenvaateverkkokauppaa? Kaikki vanhemmat voivat toki ostaa vaatteet lapsilleen ulkomailta tai ihan sieltä mistä he itse haluavat mutta tässä voisimme nyt katsoa vähän yleisluontoisesti sitä kumpi on järkevämpi ratkaisu..

Lastenvaatteet Suomesta


Kun ostat lastenvaatteet netistä ja nimenomaan Suomalaisesta verkkokaupasta niin tällöin kaupankäyntiä koskevat kaikki samat lait ja määräykset kuin jos ostaisit vaatteet normaalista kivijalkaliikkeestä. Eli toisin sanoen jos tuote on viallinen tai toimituksessa on jotain ongelmaa, niin sinun on hyvin helppo hoitaa nämä tilanteet koska myyvä yritys on Suomesta. Jos sinulle tulisi eteen ongelmatilanne jota et pystyisi myyjän kanssa hoitamaan niin tällöin voit ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan tai mahdollisesti muihinkin Suomen viranomaisiin jotka voisivat auttaa sinua tässä tilanteessa.

Ulkomaiset verkkokaupat lastenvaatteiden ostamiseen


Useat vanhemmat ovat päätyneet ostamaan lastenvaatteita ulkomailta ja vaikka joskus alennukset saattavat ulkomaisissa verkkokaupoissa ollakin paremmat niin pelkkien alhaisempien hintojen perässä juoksu saattaa joskus koitua yllättävän kalliiksi vanhemmille.

Tässä muutamia yleisimpiä ongelmia joihin vanhemmat törmäävät käyttäessään ulkomaisia verkkokauppoja:

  • Lastenvaatteiden väärennökset. Useasti vanhemmat kuvittelevat tilaavansa lapselleen jotain merkkivaatetta ulkomailta kun itse asiassa kyseessä on vain halpa kopio eli täysi väärennös.
  • Vaatteiden laatu on heikko. Vaikka kyseessä ei olisikaan suora väärennös, niin usein laatu voi olla niin sanotusti 2-luokkaa kun tilaat vaatteita ulkomailta.
  • Ongelmia toimituksen kanssa. Yleensä lastenvaatteiden toimitukset ulkomailta kyllä tulevat Suomeen mutta joskus ne ovat todella pahasti myöhässä ja on niitäkin tapauksia kun vaatteet on jätetty toimittamatta kokonaisuudessaan.

Loppuyhteenveto


Sanoisin että turvallisimmilla vesillä olet kun tilaat lastenvaatteet kotimaisesta ja luotettavasta nettikaupasta. Hinnoissa ei ole loppuen lopuksi juurikaan eroa ja yleensä sen minkä voitat hinnoissa tilatessasi ulkomailta niin häviät sen toimituskuluissa. Suosittelen että katsastat tämän listan parhaista lastenvaatteita myyvistä verkkokaupoista ja jatkat siitä eteenpäin!

Hyviä lastenvaatteiden ostoshetkiä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti