sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Ekologiset lastenvaatteet

Ekologisista materiaaleista valmistettu lastenvaate
Mitä ekologiset lastenvaatteet ovat ja ovatko ne sinua varten? Ekologisilla lastenvaatteita tarkoitetaan vaatteita jotka on tuotettu ekologisesti ja sen lisäksi ne on usein valmistettu ekologisista materiaaleista.

Mistä tämä kaikki lähti?


Nykyäänhän kaikki kierrätys ja vihreä “pelasta maailma” on vahvasti IN ja eikä mikään ihme että tällainen ajattelu on rantautunut myös vaatealalle koska ihan luonnollistahan se vain on että vaatevalmistajat haluavat vastata kuluttajien asettamiin haasteisiin ekoloogisuudesta.

Siitä voidaan olla montaa mieltä että auttaako ekologisesti valmistetut vaatteet pelastamaan maailman (jos sitä nyt edes tarvitsee pelastaa) ja enkä halua siihen sen enempää pureutua. Jokaisella on omat mielipiteet näistä asioista ja faktoja on hyvin vaikea saada.

Kenelle?


Jos uskot että ihminen voi teoillaan vaikuttaa esim. ilmastonmuutokseen ja ajattelumallisi on muutenkin “vihreä”, niin silloin ekologiset lastenvaatteet sopivat todennäköisesti enemmän kuin hyvin sinulle.

Hinnat?


Ekologisesti valmistetut ja kierrätyskelpoisesta materiaalista valmistetut lasten- ja vauvanvaatteet ovat usein hieman kalliimpia kuin “perinteiset” mallit. Hintaerot eivät kuitenkaan ole mitään älyttömän suuria ja jos hinnat tuntuvat liian kovilta, niin onneksesi ekologisia lastenvaatteita löytyy usein myös kirpputoreilta joten kannattaa ehdottomasti nähdä hieman vaivaa ja kierrellä katselemassa mitä kirppiksillä on tarjottavana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti